-->

Følg med på Facebook

Renovering af tag

Det danske vejr er hårdt ved din bolig. Særligt taget er udsat og kræver derfor løbende vedligeholdelse. Nordfyns Tømrer & Snedker ApS har mange års erfaring med tagarbejde på alle typer huse.  Brug vores erfaring, når du skal vælge ny tagdækning.

Vi tilbyder en grundig rådgivning, så resultatet står godt til resten af huset.

Drømmer du om nye vinduer,
​flere kvadratmetre eller nyt tag?

​Vi løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler.

Tagrenovering og reparationer

Spar penge med en renovering af tag

Kunne du tænke dig at få lagt et nyt tag hos en specialist? Eller trænger dit gamle tag til en renovering? Et nyt tag er en investering, som gør, at du kan spare penge på dine fremtidige varmeregninger og opnå et bedre indeklima.

Hos Nordfyns Tømrer & Snedker ApS har vi god erfaring med tagrenovering og reparationer, så du får et optimalt resultat af høj kvalitet. Vi servicerer især kunder i Odense og omegn, men vi kommer også gerne forbi Otterup og resten af Nordfyn.

Vi rådgiver om valg af materialer til din tagrenovering

Gennem hele vores samarbejde vejleder vi om valg af materialer. Du kan nemlig vælge mellem flere forskellige typer af tag, heriblandt:

  • Tegltag
  • ​Eternittag
  • ​Ståltag
  • Tag med betonteglsten

Vi har kompetencerne til at rådgive dig om, hvilken tagtype der er den bedste for dig. Vi kan desuden tilbyde fornuftige priser i forhold til den høje kvalitet, vi leverer.

Udskift dit gamle tag og få en bedre isolering

Du kan spare penge, når du udskifter dit gamle tag med et nyt, fordi det skaber en bedre isolering. Derfor vil et nyt tag eller en større tagrenovering ofte tjene sig selv ind igen på sigt, fordi varmeregningen bliver mindre. Derudover vil du opleve et bedre indeklima, fordi der ikke trænger fugt gennem taget som følge af utæthed.

Tagservice og tagreparation

Vi er specialister i reparation og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner. Vi hjælper dig med at udbedre tagets ømme punkter, så det igen beskytter mod vind og vejr. Vores erfaring dækker blandt andet over reparationer på tagsten, trækonstruktioner og på tagkonstruktioner både inde og ude. Ved at forbedre ventilationen i taget, kan du undgå svamp i tagkonstruktionen. Samtidig er det vigtigt, at vandet bliver ledt væk fra selve tagkonstruktionen for at undgå diverse fugtskader. Derfor skal alle tagrender og nedløb altid være rene, så vandet kan løbe igennem og komme væk.

Få et tilbud på tagarbejde

Det er vigtigt med jævne mellemrum at få tjekket taget for utætheder og skader, fordi det kan forebygge, at en mindre skade bliver stor. Det kan spare dig for unødige bekymringer og vågne nætter, fordi du hele tiden har styr på kvaliteten af dit tag. Kontakt os og få en billig pris på reparation af tag eller en tagrenovering. 

​Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe dig videre med dit næste byggeprojekt. Kontakt os og få et tilbud.

​Tlf.: +45 2873 3339

E-mail: mail@nordfynstomrer.dk

​Mangeårig, bred erfaring

Vi overholder altid aftalen

Videreuddanner vores medarbejdere

Eksperter i små og store projekter

Professionelle fagmænd

​Anmeldelser og udtalelser

Vores kunder elsker os! Vi har masser af gode anmeldelser på anmeld-håndværker.dk. Står du derfor og mangler en professionel tømrermester, så læs vores anmeldelser inden du træffer din beslutning.

Udskiftning af vinduer

Fandt firmaet via faggruppe og besluttede det skulle være dette firma ud fra anmeldelser. Aftaler blev overholdt, løbende dialog, gode håndværkere at have i hjemmet. Vil klart anbefale dem.

Susanne og Ole Brøndsted​

Udestue og nyt tag

Fantastisk service. Håndværkerne mødte op til den aftalte tid, og blev færdige før det der var regnet med.  Under opgaven fremstod byggepladsen hver dag pæn og meget rydelig.

Mette og Palle Bjerg

Opførsel af rækværk

Er super tilfreds med den professionelle måde at blive mødt på, samt at de folk der kom ud og lavede det var super punktlige. Mødte hver morgen kl 07 og knoklede indtil de havde fri igen. Super oplevelse herfra.

Rugårdsvej 467 ApS