-->

Følg med på Facebook

Renovering af hus

Nordfyns Tømrer & Snedker ApS løser alle former for renoveringsopgaver. Gennem årene har vi udført en lang række forskellige renoveringsopgaver. Vores erfaring spænder derfor vidt, og vi er således også klar til at udføre opgaver for jer.

Drømmer du om nye vinduer,
​flere kvadratmetre eller nyt tag?

​Vi løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler.

Renovér hjemmet og sænk el-regningen

Nordfyns Tømrer & Snedker ApS tilbyder en gennemgribende renovering af facade, hus, ejendom, som både kan sænke din el-regning og udnytte husets kvadratmeter bedre. Ved større renovationer kræves en byggetilladelse samt dokumentation for om arbejdet er udført korrekt. Nordfyns Tømrer & Snedker ApS hjælper dig med ansøgning om eventuel byggetilladelse og de dokumenter, som skal sendes med byggetilladelsen.


En større renovering med nøje udvalgte byggematerialer kan ændre husets oprindelige stil og arkitektur, hvis du ønsker dette.I fællesskab taler vi om valg af materialer, og hvordan du får den mest attraktive og energivenlige renovering af hus.

Ring til Nordfyns Tømrer & Snedker ApS og få en snak med os om hvilken løsning, der er den rigtige for dig og som er mulig i din bolig.

​Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe dig videre med dit næste byggeprojekt. Kontakt os og få et tilbud.

​Tlf.: +45 2873 3339

E-mail: mail@nordfynstomrer.dk

​Mangeårig, bred erfaring

Vi overholder altid aftalen

Videreuddanner vores medarbejdere

Eksperter i små og store projekter

Professionelle fagmænd

​Anmeldelser og udtalelser

Vores kunder elsker os! Vi har masser af gode anmeldelser på anmeld-håndværker.dk. Står du derfor og mangler en professionel tømrermester, så læs vores anmeldelser inden du træffer din beslutning.

Udskiftning af vinduer

Fandt firmaet via faggruppe og besluttede det skulle være dette firma ud fra anmeldelser. Aftaler blev overholdt, løbende dialog, gode håndværkere at have i hjemmet. Vil klart anbefale dem.

Susanne og Ole Brøndsted​

Udestue og nyt tag

Fantastisk service. Håndværkerne mødte op til den aftalte tid, og blev færdige før det der var regnet med.  Under opgaven fremstod byggepladsen hver dag pæn og meget rydelig.

Mette og Palle Bjerg

Opførsel af rækværk

Er super tilfreds med den professionelle måde at blive mødt på, samt at de folk der kom ud og lavede det var super punktlige. Mødte hver morgen kl 07 og knoklede indtil de havde fri igen. Super oplevelse herfra.

Rugårdsvej 467 ApS