-->

Følg med på Facebook

Døre og vinduer

Nordfyns Tømrer & Snedker ApS udfører alle former for reparationer og vedligeholdelser på døre og vinduer.  Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet går i gang.

På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når det nye skal tilpasses huset, og hvad der skal til, for at døre og vinduer holder sig pæne i mange år.

Drømmer du om nye vinduer,
​flere kvadratmetre eller nyt tag?

​Vi løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler.

Udskiftning af vinduer – en god investering

Spar på energien med de rette døre og vinduer

Nye vinduer og døre er en investering, som på sigt vil tjene sig selv ind igen, fordi du sparer penge på dit elforbrug og din energiregning. Hvis du kunne tænke dig at få udskiftet dine vinduer eller døre, så er du kommet til den rette tømrervirksomhed.

Hos Nordfyns Tømrer & Snedker ApS udskifter vi vinduer og døre med stor erfaring i Odense og omegn – men vi kommer også meget gerne forbi Otterup og resten af Nordfyn.

Reducer elregningen og få mere dagslys

Med de rigtige vinduer og døre kan du reducere boligens elforbrug med 15-20 procent, fordi der kommer mere lys ind. Samtidig giver mere dagslys nyt liv til værelser, og det skaber en bedre livskvalitet for din familie og dig selv.

Det er ikke kun på elregningen, du kan se en forskel. En udskiftning af vinduer og døre har nemlig i langt de fleste tilfælde også stor betydning for dit varmeforbrug. Nye døre og vinduer er mere tætte og bedre isoleret end ældre udgaver, hvilket sikrer, at alt varmen ikke siver ud. Uanset om du har brug for hjælp til udskiftning og montering af døre eller vinduer, så kan vi hjælpe dig i mål med den helt rigtige og mest optimale løsning, der passer til dit behov.

Korrekt placering af vinduer og døre

Der findes mange forskellige typer vinduer og døre på markedet. Ved valg af vindue bør du overveje, hvor i boligen vinduet skal placeres. Skal vinduerne for eksempel placeres i husets facade eller taget, skal man placere vinduet så højt så muligt, idet placering har betydning for mængden og kvaliteten af det lys, der kommer ind i boligen.

Vi har gennem tiden set mange flotte og funktionelle vinduesløsninger. Med udgangspunkt i dine behov finder vi altid en optimal løsning af høj kvalitet, så dine boligdrømme bliver til virkelighed.

Reparation af ødelagte vinduer eller nye vinduer

Vi kan levere netop dét vindue, du har brug for, fordi vi kun bruger de bedste leverandører med det største udvalg af vinduer og døre. Nordfyns Tømrer & Snedker ApS i Odense er det sikre valg, når du skal have udført reparationer på dine nuværende vinduer eller døre. Samtidig har vi stor erfaring med montering af vinduer, hvis det viser sig at være en mere optimal løsning for dig.

Rådgivning til valg af nye vinduer og døre

Vi er erfarne tømrere og har derfor bred erfaring med rådgivning om døre og vinduer efter mål, som sikrer, at du får den vinduesløsning, som du har brug for. Det har stor betydning, hvilke vinduer og døre du vælger, alt efter hvad behovet er. Samtidig skal det passe ind i resten af arkitekturen, så det er pænt at kigge på og giver mening i forhold til resten af husets udtryk.

Udskiftning af vinduer giver merværdi

Udskiftning af vinduer kræver en professionel tømrer, som ved, hvad det er, han laver. Det kan have negative konsekvenser, hvis ikke vinduet er monteret rigtigt, og i langt de fleste tilfælde vil garantien også frafalde. Undgå at det hele skal laves om ved at få hjælp til udskiftningen af en professionel og kompetent vinduestømrer, hvor du får rådgivning om, hvilke vinduer eller døre du skal vælge.

Samtidig vil du ofte opleve, at din bolig stiger i værdi, fordi dine nye vinduer har en bedre isoleringsevne end de gamle. Du vil derfor opleve, at en udskiftning af vinduer og døre skaber merværdi, hvorfor det i sidste ende er en god investering.

Kvalitetsprodukter fra de bedste leverandører

Kvalitet er altafgørende for os, hvorfor vi kun anvender en række dygtige leverandører, hvor vi kan stå inde for kvaliteten af de forskellige produkter. Vores leverandører er blandt andet KPK Døre & Vinduer, VELUX, PRIMO Vinduer, Outrup Døre & Vinduer, Kastrup Vinduer, Swedoor og Ivarsson.

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud og en god pris hos os? Du vil med garanti få en vinduesløsning, som er af høj kvalitet og skræddersyet til dine behov, uanset hvilken leverandør du ender med at bruge.

​Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe dig videre med dit næste byggeprojekt. Kontakt os og få et tilbud.

​Tlf.: +45 2873 3339

E-mail: mail@nordfynstomrer.dk

​Mangeårig, bred erfaring

Vi overholder altid aftalen

Videreuddanner vores medarbejdere

Eksperter i små og store projekter

Professionelle fagmænd

​Anmeldelser og udtalelser

Vores kunder elsker os! Vi har masser af gode anmeldelser på anmeld-håndværker.dk. Står du derfor og mangler en professionel tømrermester, så læs vores anmeldelser inden du træffer din beslutning.

Udskiftning af vinduer

Fandt firmaet via faggruppe og besluttede det skulle være dette firma ud fra anmeldelser. Aftaler blev overholdt, løbende dialog, gode håndværkere at have i hjemmet. Vil klart anbefale dem.

Susanne og Ole Brøndsted​

Udestue og nyt tag

Fantastisk service. Håndværkerne mødte op til den aftalte tid, og blev færdige før det der var regnet med.  Under opgaven fremstod byggepladsen hver dag pæn og meget rydelig.

Mette og Palle Bjerg

Opførsel af rækværk

Er super tilfreds med den professionelle måde at blive mødt på, samt at de folk der kom ud og lavede det var super punktlige. Mødte hver morgen kl 07 og knoklede indtil de havde fri igen. Super oplevelse herfra.

Rugårdsvej 467 ApS