Om firmaet

Høj kvalitet til mindre og mellemstore byggeprojekter

Jeg er udlært i 2001 hos Tømrermester Niels Jørgen Rasmussen – Otterup. Det var et mindre tømrerfirma, der gav mig mulighed for at komme hele vejen rundt i tømrerfaget.

Efter aftjent værnepligt på Slagelse Kaserne arbejdede jeg som servicetømrer ved samme tømrermester. Derefter arbejdede jeg en periode hos et tømrerfirma, der hovedsageligt beskæftigede sig med nybyggeri.

I 2007 startede jeg som selvstændig tømrermester og oprettede firmaet Nordfyns Tømrer og Snedker ApS.

Høj kvalitet – og en aftale er en aftale

Som tømrermester prioriterer jeg højt, at du som kunde oplever, at du får det stykke arbejde vi har aftalt til den aftalte pris.

Du vil opleve, at den person der laver et tilbud til dig, den du laver en aftale med, den primære håndværker og ansvarlige på dit projekt og den person der afleverer det færdige stykke arbejde er den samme hele vejen igennem. Jeg vedligeholder og udvikler løbende kvaliteten af mit arbejde gennem kurser og videreuddannelse.

Jeg har et bredt netværk jeg bruger som sparring og samtidig kan trække på ved større projekter. Derfor er mindre og mellemstore byggeprojekter, der inddrager andre fagområder, også et område jeg har gode erfaringer med.