Nyt Tag

Spar penge med et nyt tag

Et nyt tag er en investering, som sikrer, at du blandt andet sparer penge på dine fremtidige varmeregninger, og du opnår et bedre indeklima. Vi har hos Nordfyns Tømrer og Snedker ApS specialiseret os i at lægge nyt tag, så du får et optimalt resultat af høj kvalitet. Gennem hele vores samarbejde vil vi rådgive dig om, hvad der er den bedste løsning for dig i forbindelse med eksempelvis valg af materialer. Der er forskellige typer af tag, som eksempelvis tegltag, eternittag, ståltag eller nyt tag med betonteglsten, hvorfor det er altafgørende, at du får den rette vejledning i valget af materialer.

Samtidig kan du spare penge, når du udskifter dit gamle tag med et nyt, fordi det skaber en bedre isolering. På sigt vil et nyt tag ofte tjene sig selv ind igen, fordi varmeregningen bliver mindre pga. bedre isolering. Du vil også opleve et bedre indeklima med et nyt tag, fordi der eksempelvis ikke trænger fugt gennem taget, fordi det ikke er helt tæt.

Nyt Tag – Få en Dygtig Tømrer til at Udskifte dit tag 4.9 ud af ★★★★★ HENT GRATIS TILBUD ⬆

Tagservice og tagreparationer

Vi er specialister i reparation og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner. Nordfyns Tømrer og Snedker hjælper dig med at udbedre tagets ømme punkter, så det igen beskytter mod vind og vejr. Vores erfaring dækker blandt andet over reparationer på tagsten, trækonstruktioner og og på tagkonstruktioner både inde og ude. Ved at forbedre ventilationen i taget, kan du undgå svamp i tagkonstruktionen. Samtidig er det vigtigt, at vandet bliver ledt væk fra selve tagkonstruktionen, for at undgå diverse fugtskader. Derfor skal alle tagrender og nedløb altid være rene, så vandet kan løbe igennem og komme væk.

Det er vigtigt med jævne mellemrum at få tjekket taget for utætheder og skader, fordi det eksempelvis kan forebygge at en mindre skade bliver stor. Det kan spare dig for unødige bekymringer og vågne nætter, fordi du hele tiden har styr på kvaliteten af dit tag.

Vi køre på ud fra Odense og på hele Fyn

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på et nyt tag, reparation af tag eller tagservice.