Hent et uforpligtende tilbud
Hent tilbud

Nye Vinduer

Spar på energien med de rette nye døre & vinduer

Nye vinduer og døre er en investering, som på sigt vil tjene sig selv ind igen, fordi du sparer penge på dit elforbrug og din energiregning. Med de rigtige vinduer og døre kan du reducere boligens elforbrug med 15-20 procent, fordi der kommer mere lys ind. Samtidig giver mere dagslys nyt liv til værelser, og det skaber en bedre livskvalitet for din familie og dig selv.

Det er ikke kun på elregningen, du kan se en forskel, fordi det i langt de fleste tilfælde også har stor betydning for dit varmeforbrug. Nye vinduer og døre er mere tætte og bedre isoleret, end ældre udgaver, hvilket sikrer, at alt varmen ikke siver ud, og du undgår at spilde penge på en varmeregning, der kunne være lavere. Uanset om du har brug for hjælp til udskiftning af vinduer og/eller døre, så kan vi hjælpe dig i mål med den helt rigtige og mest optimale løsning, der passer til dit behov.

Korrekt placering af vinduer og døre

Der findes et hav af forskellige typer af nye vinduer og døre på markedet. Ved valg af vindue bør man overveje, hvor i boligen vinduet skal placeres. Skal vinduerne eksempelvis placeres i husets facade eller taget, skal man placere vinduet så højt så muligt, idet placering har betydning for mængden og kvaliteten af det lys, der kommer ind i boligen.

Som fagmand har jeg set mange flotte og funktionelle vinduesløsninger og har et godt øje for den gode, pæne og funktionelle løsning. Med udgangspunkt i dine behov finder jeg altid en optimal løsning af høj kvalitet, når jeg laver en udskiftning af vinduer, så dine boligdrømme bliver til virkelighed.

Reparation af ødelagte vinduer eller nye vinduer

Vi kan levere netop dét vindue, du har brug for, fordi vi kun bruger de bedste leverandører med det største udvalg af nye vinduer og døre. Det kan være alt fra reparationer på bundlister, glaslister, hængselsblade, eller hvad du har brug for.

Nordfyns Tømrer og Snedker ApS i Odense er det sikre valg, når du skal have udført reparationer på dine nuværende vinduer eller døre. Samtidig har vi stor erfaring med udskiftning af vinduer, hvis det viser sig at være en mere optimal løsning for dig.

Rådgivning til valg af nye vinduer og døre

Som tømrermester har jeg bred erfaring med rådgivning om nye vinduer og døre, som sikrer, at du får den vinduesløsning, som du har brug for. Det har stor betydning, hvilke vinduer og døre, du vælger, alt efter hvad behovet er. Samtidig skal det passe ind i resten af arkitekturen, så det er pænt at kigge på og giver mening i forhold til resten af husets udtryk.

Ring til mig for en uforpligtende snak eller send mig en mail, som jeg svarer på hurtigst muligt.

Udskiftning af vinduer giver merværdi

En udskiftning af vinduer kræver en professionel tømrer, som ved, hvad det er han laver. Det kan have negative konsekvenser, hvis ikke vinduet er monteret rigtigt og i langt de fleste tilfælde vil garantien også frafalde. Undgå at det hele skal laves om, ved at få hjælp til udskiftning af vinduer af en professionel og kompetent vinduestømrer, hvor du får rådgivning om, hvilke vinduer du skal vælge.

Samtidig vil du ofte opleve, at din bolig stiger i værdi, fordi dine nye vinduer har en bedre isoleringsevne, end de gamle. Du vil derfor opleve, at en udskiftning af vinduer skaber merværdi, hvorfor det i sidste ende er en god investering med nye vinduer og døre.

Kvalitetsprodukter fra de bedste leverandører

Kvalitet er altafgørende for os, hvorfor vi kun anvender en række dygtige leverandører, hvor vi kan stå inde for kvaliteten af de forskellige produkter. Vores leverandører er blandt andet KPK Døre & Vinduer, VELUX, PRIMO Vinduer, Outrup Døre & Vinduer, Kastrup Vinduer, Swedoor og Ivarsson.

Du vil med garanti for en vinduesløsning, som er af høj kvalitet og skræddersyet til dine behov, uanset hvilken leverandør du ender med at bruge. Vores erfaring sikrer, at du opnår en løsning, der er tilpasset til dig.

Vi køre ud fra Odense og dækker hele fyn

Kontakt os i dag og få inspiration til døre & vinduer.