Nye Vinduer

Spar på energien med de rette nye døre & vinduer

Nye vinduer og døre er en investering, som på sigt vil tjene sig selv ind igen, fordi du sparer penge på dit elforbrug og din energiregning. Med de rigtige vinduer og døre kan du reducere boligens elforbrug med 15-20 procent, fordi der kommer mere lys ind. Samtidig giver mere dagslys nyt liv til værelser, og det skaber en bedre livskvalitet for din familie og dig selv.

Det er ikke kun på elregningen, du kan se en forskel, fordi det i langt de fleste tilfælde også har stor betydning for dit varmeforbrug. Nye vinduer og døre er mere tætte og bedre isoleret, end ældre udgaver, hvilket sikrer, at alt varmen ikke siver ud, og du undgår at spilde penge på en varmeregning, der kunne være lavere. Uanset om du har brug for hjælp til udskiftning af vinduer og/eller døre, så kan vi hjælpe dig i mål med den helt rigtige og mest optimale løsning, der passer til dit behov.

Korrekt placering af vinduer og døre

Der findes et hav af forskellige typer af nye vinduer og døre på markedet. Ved valg af vindue bør man overveje, hvor i boligen vinduet skal placeres. Skal vinduerne eksempelvis placeres i husets facade eller taget, skal man placere vinduet så højt så muligt, idet placering har betydning for mængden og kvaliteten af det lys, der kommer ind i boligen.

Som fagmand har jeg set mange flotte og funktionelle vinduesløsninger og har et godt øje for den gode, pæne og funktionelle løsning. Med udgangspunkt i dine behov finder jeg altid en optimal løsning af høj kvalitet, når jeg laver en udskiftning af vinduer, så dine boligdrømme bliver til virkelighed.

Reparation af ødelagte vinduer eller nye vinduer

Vi kan levere netop dét vindue, du har brug for, fordi vi kun bruger de bedste leverandører med det største udvalg af nye vinduer og døre. Det kan være alt fra reparationer på bundlister, glaslister, hængselsblade, eller hvad du har brug for.

Nordfyns Tømrer og Snedker ApS i Odense er det sikre valg, når du skal have udført reparationer på dine nuværende vinduer eller døre. Samtidig har vi stor erfaring med udskiftning af vinduer, hvis det viser sig at være en mere optimal løsning for dig.

Rådgivning til valg af nye vinduer og døre

Som tømrermester har jeg bred erfaring med rådgivning om nye vinduer og døre, som sikrer, at du får den vinduesløsning, som du har brug for. Det har stor betydning, hvilke vinduer og døre, du vælger, alt efter hvad behovet er. Samtidig skal det passe ind i resten af arkitekturen, så det er pænt at kigge på og giver mening i forhold til resten af husets udtryk.

Ring til mig for en uforpligtende snak eller send mig en mail, som jeg svarer på hurtigst muligt.

Udskiftning af vinduer giver merværdi

En udskiftning af vinduer kræver en professionel tømrer, som ved, hvad det er han laver. Det kan have negative konsekvenser, hvis ikke vinduet er monteret rigtigt og i langt de fleste tilfælde vil garantien også frafalde. Undgå at det hele skal laves om, ved at få hjælp til udskiftning af vinduer af en professionel og kompetent vinduestømrer, hvor du får rådgivning om, hvilke vinduer du skal vælge.

Samtidig vil du ofte opleve, at din bolig stiger i værdi, fordi dine nye vinduer har en bedre isoleringsevne, end de gamle. Du vil derfor opleve, at en udskiftning af vinduer skaber merværdi, hvorfor det i sidste ende er en god investering med nye vinduer og døre.

Kvalitetsprodukter fra de bedste leverandører

Kvalitet er altafgørende for os, hvorfor vi kun anvender en række dygtige leverandører, hvor vi kan stå inde for kvaliteten af de forskellige produkter. Vores leverandører er blandt andet KPK Døre & Vinduer, VELUX, PRIMO Vinduer, Outrup Døre & Vinduer, Kastrup Vinduer, Swedoor og Ivarsson.

Du vil med garanti for en vinduesløsning, som er af høj kvalitet og skræddersyet til dine behov, uanset hvilken leverandør du ender med at bruge. Vores erfaring sikrer, at du opnår en løsning, der er tilpasset til dig.

Vi køre ud fra Odense og dækker hele fyn

Kontakt os i dag og få inspiration til døre & vinduer.

 

Kvalitet i højsædet

Alle mennesker har forskellige typer fokus. Tag dit hjem som et eksempel: Hvor nogle fokuserer mere på det, der er inde i deres hjem, fokuserer andre på hvordan hjemmet ser ud udefra. Nogle glemmer bare, at det vigtigste ikke altid er, hvordan det ser ud, men hvilken kvalitet det faktisk har. Dette gælder også døre og vinduer. Læs med her, hvis du vil blive klogere på, hvorfor det er en god idé at udskifte dine gamle vinduer.

Udskiftning af vinduer: Hvorfor kan det betale sig?

Gode vinduer skaber merværdi

Som tømrer har jeg rigtig mange opgaver, der omhandler renoveringer og udskiftning af vinduer, og det er derfor noget, jeg er fortrolig med. Det er altid en rigtig god investering at få tjekket både dine vinduer og døre for eventuelle udskiftninger. Din bolig kan nemlig stige i værdi, hvis både døre og vinduer er godt isolerede.Trænger dit hjem derimod til en forandring, for eksempel i form af en renovering, kan du og jeg altid tage en snak om, hvordan jeg kan skabe et nyt og bedre udseende til din bolig gennem renoveringen.

Spar penge

Der kan være meget galt med et vindue. Det kan for eksempel være bundlisterne, hængslerne eller måske endda isoleringen, der er problemet. Særligt i forhold til sidstnævnte element kan du faktisk spare en del penge på dine regninger, hvis problemet bliver løst. Nogle vinduer er ikke isolerede i høj nok kvalitet, og derfor kan varmen fra dit hjem lettere sive ud. Med en udskiftning af dine vinduer kan dette undgås, og du vil i så fald se både varme- og elregningen falde i pris. Hvorfor også elregningen? Din boligs elforbrug kan faktisk nedsættes med 15-20 procent – hvis en professionel tømrer hjælper dig med at placere vinduerne korrekt, vil der komme mere naturligt lys ind gennem vinduerne, og du har derfor ikke et behov for at tænde adskillige lamper, før det for alvor bliver mørkt.

Husk at sikre kvaliteten

Få altid en rigtig tømrer til at hjælpe dig med renovering og udskiftning af vinduer. Ikke alene sikres kvaliteten af arbejdet, fordi det er en professionel, der udfører det, men du risikerer heller ikke, at dit hjem pludselig falder i værdi, fordi vinduerne og den dertilhørende isolering ikke er af ordentlig kvalitet. En professionel tømrer kan desuden vejlede dig i, hvilke type vinduer du skal vælge til dit hjem, hvorimod en, der ikke er professionel, hverken kan vejlede dig korrekt eller kan lave arbejdet nøjagtig, som du har brug for. På den måde sparer du også penge på den lange bane, fordi du ikke behøver betale dobbelt for arbejde, der kunne være udført korrekt i første omgang.

Kvalitet til hele Fyn

Udskiftning af vinduer er ikke noget, enhver kan gøre. Det kræver en tømrer, som kender sit håndværk og ved, hvad høj kvalitet egentlig er. Får du det lavet af en, der ikke kan sit håndværk, kan det have konsekvenser – som nævnt blandt andet at dit hjem falder i værdi. Mangler du derfor en tømrer i Odense, i omegnen eller på Fyn, så kan du trygt kontakte mig. En af mine kerneværdier er, at en aftale er en aftale – en anden er, at kvaliteten skal være høj. Du skal altså få det stykke arbejde, som du forventer, til den aftalte pris. Derfor kan du altid ringe til mig, hvis du vil tale mere om dit kommende byggeprojekt. Jeg står klar til at hjælpe dig.