Køkken & bad

De centrale rum i dit hjem

Vores erfaring inden for køkken og bad gør, at vi præsenterer dig for de bedste løsninger og leverer et professionelt stykke arbejde til den rette pris – hver gang. Vi står gerne for koordineringen mellem de forskellige faggrupper, både i et større eller mindre projekt – dermed behøver du ikke at bekymre dig om rækkefølgen af de enkelte opgaver.

Køkkenet – stiller krav til indretning og funktion
Køkkenet er kernen i dit hjem. Fra morgenkaffen til aftens-maden er det et rum med masser af aktivitet. Derfor skal der være tænkt over selv den mindste detalje, så køkkenet på en gang både er funktionelt og elegant.

Skal det være en balance mellem det moderne og det gammeldags, produkter med rene linjer eller fulde af detaljer, intelligent armatur og amerikanske køleskabe eller hårde hvidevarer, der tager hensyn til, at pladsen er trang?

Se udvalg og inspiration fra nogle af de køkken-leverandører som vi samarbejder med.

Badeværelset – et rum for velvære
Nordfyns Tømrer og Snedker ApS har stor erfaring med både istandsættelse af gamle badeværelser og opsætning af nye badeværelser. Vi kan således tilbyde vores ekspertise, hvis badeværelset trænger til en større omvæltning, hvor der skal være fokus på stil, funktion og kvalitet.

I badeværelset er mulighederne utallige for at udfolde sine gode idéer og drømme, og vi hjælper gerne med inspiration om alt fra det helt klassiske til det mest moderne.

Kontakt Nordfyns Tømrer og Snedker ApS og lad os i fællesskab finde ud af, hvordan dit nye køkken eller badeværelse skal udformes.

Skal vi hjælpe nyt tag eller udskiftning af vinduer, det kan vi også det, vi har fået 4.9 ud ★★★★★ inde på anmeldhåndværker