Frovin

Koblede vinduer og døre

De mange fordele

Koblede vinduer og døre er til boliger, der fortjener lidt ud over det sædvanlige.

Når renoveringsopgaver sker med respekt for gamle traditioner i den oprindelige bygning eller når nybyggeri er dejligt originalt: Historisk eller utraditionelt.

Den koblede konstruktion betyder at varmeøkonomi og støjdæmpning er den bedst opnåelige.

Det unikke system

Systemet er ganske enkelt: Et udvendigt og et indvendigt vindue på hver sin ramme. De to rammer er koblet sammen, så vinduet åbnes og lukkes som et ganske almindeligt vindue. Der skal kun åbnes mellem de to rammer, når vinduet skal rengøres ekstra grundigt.

De utallige muligheder

Frovins vinduer og døre er fremstillet af langsomt voksende kernefyrretræ fra det nordlige Skandinavien, hvor producenterne sikrer at tilvæksten er større end hugsten.

Alle elementer er monteret med galvaniserede, indfræsede hamborghængsler med messingtap. Det er et beslag der næppe overgås i kvalitet. Samtidig betyder indfræsningen, at selve trækonstruktionen – og ikke kun skruerne – holder beslaget på plads og dermed hindrer at rammen med tiden skulle sætte sig.

Alle rammer leveres med flot kehlet profil, og miljøvenligt overfladebehandlet i de farver, der passer til og respekterer bygningens arkitektur.

Udskiftning af vinduer